Ovo su žene koje su otkrile moć stvaranja slobode i obilja

od Marijana May

Presretna sam sto sam si poklonila ova dva dana radionice toliko toga sam osvjestila i naučila. Radionica je predivno osmišljena – Ana, Marijana i Mario svatko stručan u svojoj sferi dali su toliko toga što će koristiti ne samo meni nego i mojim bližnjima. Motivirajuća je na svim razinama! Pomogla mi je osnažiti one djelove mene koji se trebaju izrazit kako bi slobodna živjela obilje svaki dan. Hvala vam od srca! Dolazim ponovno!

– Marina, Hrvatska

Radionica me se osobito dojmila. Upoznala sam vas sve ❤ prekrasne ljude i duše.. Svakako želim istaknuti da je ovo moja prva radionica ovakvog tipa i sadržaja i duboko me dotaknula. Sve je bilo savršeno vođeno, a istovremeno i spontano, što je predivno i meni osobno pomoglo da se oslobodim… otvorim… Za mene osobno,a čini mi se i za većinu drugih najvažnije je bilo osloboditi se od sebe, izaći naprijed i otvoriti se… Bravo za sve žene koje su to uspjele… ja još radim na tome. Važno je ono usudi se usuditi .. Čestitam Tebi, draga Marijana, dragoj Ani i dragom Mariju na ljubavi i strpljenju, razumijevanju, znanju i želji da nam pomognete da u spoznaji sebe. Radujem se nekom novom susretu. Tvoja knjiga je izuzetno inspirativna, hvala ti na poklonu i iskrene čestitke. Svakako ću preporučiti Tvoju radionicu i drugima, zbog toga što će sigurno dobiti nova znanja,iskustva i spoznaju o sebi…

S poštovanjem i ljubavlju, 

Ružica

Lakoća i jednostavnost prenošenja znanja svih predavača u ugodnoj humorom začinjenoj atmosferi.Prefini zalogajčići i kava,gostoljubivost i osjećaj dobrodošlice na visokoj razini.Produbila sam znanja kako svoj zivot uciniti radosnijim,kako promotriti emocije i dozivjeti ih u pravom svjetlu,biti roditelj kakvog dječica zaslužuju,dobila sam podstrek za biti i zivjeti svoju svrhu. Najvise su mi se svidjeli jednostavni lako pamtljivi alati čijim ustrajnim korištenjem mi se svakim danom povećava obilje mira i svjesnosti u životu.

– Ines, Hrvatska
Meditacija

Dojmovi su odlični. Radionica mi je pomogla da otkrijem svoj potencijal i mogućnosti, a najviše mi se svidio dio o životu sa svrhom i vizijom. Također dio o svjesnom roditeljstvu. Topla preporuka,zbog otkrivanja tko smo, kuda idemo i zašto.

– Julijana, Hrvatska
Ana Letina

Radionica je bila jako korisna, atmosfera ugodna, ohrabrujuca, pozitivna… Vas troje imate toliko sadrzaja za ponuditi da je dva dana malo 🙂 Dobila sam nove alate i vjestine poput: svrha/vizija/misija, čišćenje mentalnog i emocionalnog stola, ikigai, dovrsavanje recenica, osvijesteno roditeljstvo… ne znam sto bih izdvojila. Jako mi se svidio format radionice sa puno samostalnog rada i vjezbica. Odlicni su mi i materijali kojima se mogu vratiti i ponoviti bilo koji radni listić ovisno o mojoj potrebi. Osijecam se osnazeno, podrzano i radosno i veseli se nekom novom susretu. Hvala vam od srca! Apsolutno ću preporučiti radionicu! Zato sto ste nam pružili cjeloviti pristup kroz rad na sebi kao jedinki, kao majci i kao poslovnoj zeni. Zato sto vjerujem da bi ovakva znanja koristila svakome da bude sretniji, mirniji i ispunjeniji, pod uvjetom da je dovoljno otvoren i spreman krenuti na taj put.

– Barbara, Hrvatska
Mario Škorić

Jako sam sretna. Puno sam naučila o tome koliko je važno da cijenimo sebe, svoje životno vrijeme, ono što mi volimo, razvijamo naše talente i dajemo ih svijetu. Dobili smo puno praktičnih, mudrih i korisnih savjeta o tome koliko je važno da se zauzmemo za sebe, svoj stav, preuzmemo odgovornost za svoj život u svoje ruke, budemo vidljivi, važni. Radionica otkriva i to da uvidimo na kojoj se točki nalazimo u sadašnjem trenutku, i što još možemo učiniti kako bi i dalje bili sretni, ispunjeni, zadovoljni i sa svojim talentima doprinosili svijetu. Radionica nam je dala preporuke i alate kako da budemo snažne žene i živimo život ljubavi, punine i obilja prema sebi, djeci, obitelji, poslu i cjelokupnom životu. Da, svakako bih preporučila i drugima ovakav tip radionice, naročito onima koje zanima duhovni život i unutarnji svijet, rad na sebi, onima koji se nalaze u određenom trenutku kada im je potrebna promjena, transformacija života i zauzimanje za sebe na drugačiji način nego što su do sada radili. Radionica služi za osvještavanje života i daje smjernice o tome koja pitanja da si postavljamo da učinimo naš život još kvalitetnijim i boljim, ili da učinimo nužne rezove u životu i nađemo novi životni put. Radionica potiče na oslobađanje unutarnjih potencijala uz istovremeno osvještavanje i micanje barijera i prepreka koje nas u tome sprječavaju. Radionica je sadržajno obuhvatila sve segmente života koje živimo na kojima možemo raditi kako bi postali sretniji i uspješniji.

– Sanda, Hrvatska

Dojmovi su vrlo jaki i snažni, pošto je bilo vrlo, vrlo dinamično. Radionica me dodatno osnažila u osobnom razvoju. Najviše mi se svidjela tema o osviještenoj obitelji. Iako me ZAISTA dotakla svaka tema i u svakoj sam se pronašla! Da, naravno. Prvenstveno jer je najljepše pronaći i vratiti se k sebi, zavoljeti sebe ( jer s kim sam ako ne sa sobom cijeli život). Pa nek mi je onda lijepo!! A kad sam ja dobro, osviješteno, onda se to reflektira i na moju okolinu. I ono….val je krenuo…

– Vlasta, Hrvatska

Oduševljena sam. Mislim da svijetu treba puno ovakvih radionica kako bi došli do svog izvora a to je ljubav. Pomogla mi je što sam više spoznala što znači živjeti u sadašnjem trenutku. Počela sam više cijeniti svoje vrijeme i micati se od negativnosti. Svidjelo mi se što ste poticali žene na aktivno sudjelovanje, rad na sebi. Preporučila bih. Najteže u životu je upoznati sebe , a i najvažnije. Tim smjerom idu ove radionice.

– Sanja, Hrvatska
Sreća i zadovoljstvo nakon završene dvodnevne radionice 🙂

Dojmovi radionice su fenomenalni, cijeli dan uglavi su mi slike, okrugli stolovi, dvorana puna energije i toplih dusa. Radionica mi je pomogla da postanem bolja verzija sebe, rasirim svoj um i da dijelim znanje i ljubav. Preporučila bi svim ljudima koji su spremni da rade na sebi, jer jednostavno meni je zaista pomogla.

– Nihada, Slovenija
Marijana May

U ugodnoj atmosferi punoj ljubavi i pažnje za svaki detalj, uz Marijanu, Anu i Marija koji se izuzatno nadopunjuju u dijeljenju znanja, razumijevanju, ohrabrivanju svih nas u grupi imala sam snažan dojam jednostavnosti u obilju. Ispunjena predivnim osjećajem kako sam narasla druzeći se, i otkrivajući sebe u samo dva dana. Osjetila sam mir i lakoću bivanja u ovdje i sada, a ušla u dubinu potencijala i snage u sebi.
Ovaj tip radionica bi preporučila drugima koji će uz vašu nenametljivost, profesionalno vođenje, ugodno okruženje u grupi ljudi spremnih na učenje i promjene lakše i brže otkrivati i mijenjati sebe…

– Koni, Hrvatska

Ovdje možete pogledati sve fotografije sa dvodnevne radionice (za pregled albuma kliknite na logo Facebooka – malo slovo “f” u gornjem desnom kutu)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1185210871633609&type=1&l=cc10c2fa5c

Mislim dakle komentiram:

* Koristeći ovu formu prihvaćaš i slažeš se sa uvjetima korištenja bloga MojŽivotniDizajn i policom privatnosti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 komentara

Keti 06.11.2018. - 11:40

Draga Marijana redovno vas pratim i divim vam se toj energiji koju nosite u sebi ta vedrina na licu kad vas gledam i slusam jako ste pozitivna. Ja sam iz Skoplja,kad nam dolazite u Skoplje Makedonija.

Odgovori
Jadranka 07.11.2018. - 17:25

Preporučam…
Preporučam da se odlučite i poklonite sebi dragoj najdražoj vikend radionicu! Uđete polako..otvorenog uma..toplog srca..u igru za sebe.. Predavači su tu za Vas..oni uživaju u davanju a Vi uživajte u primanju!
Svako Vam dobro želim…i naj naj investicija za Vas
Jadranka Rijeka

Odgovori
Mirjana 07.12.2018. - 23:09

Predivno, ova dva dana sam poklonila sebi i nisam požalila, naprotiv ova dva dana provela sam sa divnim ljudima, ponajprije sa predavačima koji su vodili radionicu tako lagano, nenametljivo, s puno ljubavi i poštovanja i podijelili svoje znanje da nas osnaže, da nam povećaju samopouzdanje, da spoznamo tko smo i da zavolimo sebe i život koji živimo. Jedno veliko hvala Marijani, Ani i Mariu i svim sudionicama
Mirjana, Samobor

Odgovori

MOGLO BI TI SE SVIDJETI...

Posjetom i korištenjem bloga Moj Životni Dizajn pristajete na uporabu kolačića koji služe kako bi se poboljšalo vaše iskustvo pregledavanja i korištenja. U redu