https://www.facebook.com/media/set/?set=a.914137742074258.1073741831.493074534180583&type=1&l=915f587c16

 

Utisci i dojmovi sa seminara:

Seminar je bio poseban. Kažem to zato što sam bila na mnogim predavanjima, radionicama i seminarima, ali ovo je nešto drugačije. Došla sam sama, a osjećala se kao da znam sve. Osjećala sam se tako prihvaćeno i opušteno. Kao što Marijana kaže, to je stanje u kojem se najlakše uči, a naučila sam mnogo. Nekako su se povezali pojedini djelići na tako prekrasan način. Zajedništvo, ljubav i radost su ispunjavali svaku poru mog bića (o delicijama i najfinijim kroasanima da ne pišem). Marijanine meditacije su prožele sve mirom. Poziv na akciju, a ispod poziva snaga koju je raspirila u nama. I ono zadivljujuće: koliko je pozivala nas da se probudimo, ali ne riječima, nego djelima. Sada i ovdje! Vjerujem da nitko nije otišao sa seminara, a da nije dobio odgovor, jasan putokaz i osjetio svoju snagu. HVALA TI, draga Marijana! Koliko god pokušala opisati, malo je. I vrijedilo je doći iz Rijeke, a vrijedilo bi doći na tvoj seminar i na Tajland. HVALA OD ❤ Divna si učiteljica i sretni smo što imamo priliku učiti od tebe i rasti s tobom I HVALA na knjizi, koja ostaje kao divan svakodnevni podsjetnik.”
– Ines, Rijeka

 

Draga Marijana ❤️ Seminar je bio vrlo poučan i samo tebi svojstvenom lakoćom si nam prenela važne životne istine, spoznaju nas samih i jedno prelepo druženje ispunjeno divnim emocijama svih dizajnerica i dizajnera. Još pored svega si celi dan vodila računa da ne budemo gladne i žedne! Hvala i tvom dragom Mariu, kao nekome ko sa obema nogama čvrsto stoji na zemlji, jer je vodio računa da sve protiče u redu, dok smo mi bile na visokom nivou pozitivnih emocija. Lično, meni je meditacija bila hit, kada sam tri puta zaspala i zamalo pala sa stolice. Marijana draga, srećna sam i čast mi je što sam upoznala osobu kao što si Ti!❤️ Od srca Ti hvala ❤️ Srećna sam što sam upoznala vas drage dizajnerice, hrabre dizajnerice i od srca vas sve pozdravljam sa željom da se opet vidimo i družimo❤️”
– Dušica, Beograd

 

Mene je najviše oduševila pozitivna energija koja je prosto preplavila celu salu i sve nas. Toliko ljubavi, razumevanja, zajedništva, bliskosti, prijateljstva…Hvala draga Marijana što si nas okupila, hvala drage moje nove prijateljice na predivnom danu.”
– Katica, Beograd

 

Moja akcija je glasila: “Da pišem i da volim više”…. i gle evo i ja nesto pišem, a i ovaj susret je učinio da Vas sve volim još vise ❤️ I osmeh ni dan posle ne silazi sa lica… HVALA drage moje i koje ste bile na seminaru, a i Vama koje ste slale ljubav iz daleka…. ne brinite, stigla je i sada se Vama višestruko vraća… HVALA dragoj Marijani i njenoj divnoj tajnoj jednostavnosti i meditaciji kojom nas podseća ko smo i šta smo…”
– Sonja, Beograd

 

Seminar je bio jako poseban. Naša divna učiteljica, naša draga Marijana u svom punom sjaju napravila je seminar skroz drugačiji od ostalih, kao što je i ona skroz jednostavna i drugačija tako je bilo i ovo naše druženje…Jednostavno i opušteno, sa puno ljubavi i mira širila je na sve nas tu energiju. Dok sam je posmatrala, onako čarobnu i moćnu sa bine kako cijelo vrijeme biva mindful i prenosi nam na tako jednostavan način, originalno, profesionalno i cijelom svojom dušom znanje i svoju ljubav, imala sam osjećaj da meditiramo cijeli seminar. Bilo je to jedno predivno neopisivo iskustvo, bilo je tako čarobno sresti sve te divne duše da se jednostavno riječima teško izraziti i te emocije opisati…Znam da je ovo bio tek početak i da nas čeka još puno divnih i čarobnih seminara ❤️ Organizatorima sve pohvale i tehničkoj podršci jer su svojim radom usavršili cijelu tu atmosferu…Da sad ne pričamo o svim tim divnim pauzama i poslasticama s kojim nas je naša divna Marijana počastila. Sa seminara smo svi otišli mnogo snažniji, mnogo bolji sa osmjehom na licu punih glava a i punih stomaka❤️”
– Zijada, Švicarska

 

Koji mir i koja sreća. Ležim i upijam svaku rečenicu iz knjige i pronalazim tajne “mog” životnog dizajna.
Dva dana nakon seminara mi se vrti još mnogo stvari u glavi. Šta? Kako? Kuda? Sa koje strane prije da počnem? To su ta pitanja, koja se sigurno u mnogim glavama vrte.
Spoznala sam, da nema tu “pravog” plana niti nekog redoslijeda. To je putovanje samospoznaje i vjere da će sve doći na svoje. Kockice će se slagati jedna po jedna – polahko. Sve u svoje vrijeme. A mi ćemo do tada biti što više mindful i uživati u sadašnjem trenutku.
Hvala dragim sestrama za svaki osmijeh, zagrljaj i za svaku lijepu riječ. Zahvaljujem se našoj dragoj učiteljici na nezaboravnom danu punom ljubavi, sreće, suza i samospoznaje ❤️ Ova naša divna grupa dizajnerica je samo jedna mala točkica na praznom papiru. Ta točka će postati s vremenom sve veća i veća ☺️ Zajedno smo već sada uspješne u svom radu ali ćemo postati jos uspješnije. Dok se točka širi, planiramo u međuvremenu još mnogo, mnogo divnih i nezaboravnih susreta kao u subotu.
Želim vam mir i svako dobro ❤️”
– Emina, Švicarska

 

Čista ljubav, čista svest!
Sreća i unutarnji mir je ono što sam pronašla sa dragom Marijanom i vama drage moje životne dizajnerice.
Hvala vam od srca!!!
Odgovornost je ključ mog uspeha!
Sve je u redu je moj moto!
Meditacija je moje dobro jutro!
Meditacija je moja snaga!
Ljubim vas i volim drage moje dizajnerice!
Neka je ljubav u nama i sklad sa okolinom!”
– Milka, Beograd

 

Mi smo ljubav, mi smo radost, mi smo zahvalnost, mindfulness meditatorice ❤❤❤❤❤”
– Jasmina, Austrija

 

Danas sam stigla iz Bg još uvijek nošena emocijama predivnog doživljaja zauvijek spremljenim u moje srdašce ❤
Čarobni trenuci provedeni sa čarobnim dušama…toliko emocija i čiste ljubavi na jednom mjestu…svaka jedinstvena i posebna na svoj način. Hvala Vam drage moje, hvala mojoj prijateljici Gorani, vjernoj pratiteljici Marijaninog rada koja je s radošću prihvatila moj poziv na seminar i uživala u svakom trenutku.
Hvala najdražoj Marijani na trudu, nesebičnom davanju, potpunoj posvećenosti i predanosti…čistoj ljubavi! ❤
I samo da znate…ona iskra djeteta u Vašim očima bila je neopisiva!!!
Ljubim Vas”
– Gordana, Pula

 

Drage moje meditatorice, životne dizajnerice, sestre i životne saputnice – Hvala Vam na svakoj divnoj reči, na svakoj podršci, na svakom vašem iskustvu i savetu koji delimo međusobno i na taj način doprinosimo zamisli Marijane May, jer ova grupa je čista ljubav. Rastimo zajedno i širimo čistu ljubav zajedno jer samo je ljubavi sve više što se više deli ❤ Volim vas sve Kraljice i životne Dizajnerice”
– Olivera, Švedska

 

Drage divneee duše, draga naša Marijana, hvala vam na predivnom i ljubavlju ispunjenom danu. Vi ste stvarno čista ljubav, sve tako jedinstvene, posebne, emotivne, svaka na svoj način. Mnogo mi je drago da sam vas upoznala i potvrdila ono što sam uvijek osjećala, potvrdila da ste čista ljubav. Riječima ne mogu opisati koliko sam divnih emocija doživjela. Predivan dan, predivno mjesto i još predivniji ljudi. Grlim vas sve i hvala, hvala, hvala, a onaj jedan kroasančić bih sad tako smazala…❤️”
– Ljiljana, Beč

 

HVALA VAM drage i dobre duše što postojite i što ste postale deo mog života. Posebno Hvala Tebi Marijana što otkrivajući svoju tajnu pomažeš svima nama da iskopamo naše dobro čuvane lične tajne, i pogledamo na njih, pogledamo u sebe nekim drugim očima i sve loše razotkrijemo i otpustimo bez straha, a dobro s ljubavlju darujemo drugima… Dakle, ja već sada sa radošću očekujem naš sledeći susret i druženje, i radujem se upoznavanju dragih i dobrih duša koje će nam se pridružiti…”
– Sonja, Beograd

 

Posle 9 sati provedenih na granici i ja jutros stigla kući. Osmeh na licu, zahvalnost, mir, ljubav u srcu ❤ Draga divna Marijana May seminar je jednom rečju savršen ❤ Zauvek ću pamtiti ljubav i pažnju sa neverovatnim mirom koju si nam davala ponaosob svakoj tokom celog seminara. U tebi sam videla kako širiti svoju snagu koju imamo u sebi na jasan i čvrst način s puno nežnosti. BITI MINDFUL videlo se u svakoj tvojoj reči, pokretu, pogledu, stavu… Hvala na izlazu iz zone komfora. Hvala za podršku da preuzmemo akciju. Hvala na brizi. Hvala na poklonima….❤”
– Danijela, Beč

 

Obožavam jutra, ali ovo je posebno. Osećam toplinu u sebi, sreću, neizmernu ljubav, zahvalnost…Smeškam se i osećam tako lagano kao da mogu da poletim. Uživam u svakom uzdahu i izdahu. Jučerašnji dan će zauvek ostati u mojim mislima i srcu. Jer, nema lepšeg osećaja, nego kada si tu…među svojima. Sa divnim, čistim dušama punih Ljubavi. Hvala vam svima na toplim zagrljajima, glasnom smehu, iskrenim suzama i srećnim očima. Hvala tebi draga Marijana May što nas iz dana i dan učis i podsećaš ko smo…a Ljubav smo!!! Hvala na predivnom seminaru i svakom detalju! Hvala, hvala, hvala, drage moje…jedva čekam da se ponovo okupimo i sijamo! Volim vas!!!
P.S. Hvala May i na najvećim i najukusnijim kroasanima!”
– Tijana, Požarevac

 

Danas kada sam se probudila prvo što mi je dragi um rekao jeste: HVALA NA JUČERAŠNJEM SEMINARU 🙂
U sebi osećam veliku ljubav, zahvalnost, sreću…puna sam prelepih emocija. Imam utisak da ću poleteti. Toliko energije i divnih duša na jednom mestu, a svi te razumeju i svi te podržavaju, nešto prelepo. HVALA VAM do neba što ste podelile svoja iskustva i svoje životne priče, a najviše hvala što ste mi svojim prisustvom i svojom ljubavlju pomogle da se opustim, oslobodim i da uvidim koliko sam saista divna i koliko vredim. Volim vas puno, puno i hvala što postojite u mom životu.
Najdraža Marijana, divna dušo beskrajno ti hvala na svemu!!!!! Volim vas!”
– Ana, Bečej

 

Drage moje divne duše, evo vratila sam se svojoj kući i pričajući svojim muškarcima kako je bilo divno druženje ja sam se rasplakala a umalo i oni sa mnom, a moj muž kaže da sledeći seminar ide i on sa mnom. Zahvalna sam ti draga divna učiteljice, draga divno dušo, zahvalna sam ti od srca što si spojila ovoliko ljubavi na jednom mjestu, ovoliko divnih dragih duša, divnih prijateljstava…Ja sam još uvijek pod velikim dojmom, toliko toga divnog u jednom danu…Hvala hvala hvala vam divne drage cure na svim onim snažnim divnim zagrljajima koje sam primila od vas, vi ste mene obogatile jučer…Sve ste divne i sve vas puno volim❤️”
– Zijada, Švicarska

 

Draga Marijana May​​ i drage dizajnerice, zahvalna sam na ovom NEPROCJENJIVOM iskustvu.
Poklon koji sam izvukla, odabrao je mene! Hvala draga Marijana May, pod velikim sam dojmom ❤❤
– Valentina, Zagreb

 

Na putovanju zvanom život našla sam se u mračnoj šumi bez ugaženih staza”. U tom mraku do mene je dopro tračak svetlosti i vodi me do mesta na kojima ostavljam moje ugažene staze. Moj Idol, moja Zvezdica, moja učiteljica Marijana May ❤❤
– Olivera, Švedska

 

Dragi moji, hvala vam svima što ste svako na svoj način napravili da ovaj dan izgleda upravo ovako nezaboravan i savršen…Čestitam vam što ste bili hrabri da podelite sa nama vaše životne priče. Zahvaljujem se Mariji (novoj prijateljici) na divnom danu…A tebi draga Marijana hvala na ovako uspešnom seminaru, hvala što nesebično deliš svoja saznanja i iskustva i što širiš mir, spokoj i ljubav…Predivna si…”
– Tanja, Beograd

 

Uticaj je snažan. Osvestio me je i dao motivacije da budem najbolja verzija sebe. Da svaki trenutak ŽIVIM. Uvidela sam kako izgleda život kada si okružen samo pozitivnim ljudima, ljubavlju i toplinom. Odlučila sam da živim, da dišem, da osećam, da uključim Moć koja je u svima nama i nikada ne odustajem.
Preporučila bih ovaj seminar svakoj osobi na ovoj planeti. Zato što će probuditi sve one emocije i snagu koju posedujemo. Čak i da mislimo da je sve uključeno, seminar će biti provera da li je…”
– Tijana, Požarevac

 

Seminar drage Marijane May je bio kao san koji ne umijete riječima da opišete. Jasno, mirno, sa puno ljubavi i divnih trenutaka. Uključenost i povezanost među ljudima. Na ovom seminaru sam osjetila ljubav i mir. Svima bih preporučila seminar, da dođu i osjete ljubav, da osjete energiju i nauče najednostavnije alate koje će primjeniti u svakodnevnom životu.”
– Slađana, Podgorica

 

Na seminaru je bilo jako lepo i prijatno, posebno mi je koristio segment o meditaciji. Preporučila bih seminar drugima zbog ličnog pristupa koji predavačica ima u odnosu prema učesnicima seminara.”
– Klara, Zrenjanin

 

Seminar mi je pomogao da potvrdim svoje znanje do sada stečeno, da razjasnim što mi nije bilo jasno i naučim nešto novo. Atmosfera, emocije, opuštenost. Svima bih preporučila ovaj seminar!”
– Milka, Beograd

 

Odlučnija sam da za sebe tražim više prostora, energija na seminaru je čudesna, a ti draga moja savršena, o svakom detalju si mislila. Ljudi su se sami otvarali znajući da će ih neko čuti. Ja sam te čula, svaku tvoju reč. Seminari su prava stvar, treba ih biti još. Hvala ti od srca. Preporučila bi ovaj seminar drugima zato što će otkriti tajnu kako živeti život sa lakoćom i jednostavnošću…”
– Rada, Beograd

 

Divan je bio seminar, odisao je toplotom i spontanošću, puno interakcija sa publikom… Divno, divno… Drago mi je što sam dobila potvrdu da sam na pravom putu. Hvala ti 💗 Sve, baš sve mi se svidelo, čak i džinovski kroasani 😉
Preporučila bi ovaj seminar drugima uvek, zato što im može dati impuls u pravom smeru i samim tim promeniti život.”
– Biljana, Beograd

 

Naučila sam da sam odgovorna za sve ali sve u svom životu, da trebam više ljubavi i zahvalnosti uneti u svoj život a pustiti stvari, ljude i situacijice koje mi oduzimaju energiju, jednostavno ne davati im energiju…fokusirati se na sadašnji trenutak jer nemam ništa od toga šta je bilo i šta će biti ! Mnogo hvala na svemu, knjiga je malo reći savršena, a ti tako prirodna i nežna 🌸
Preporučila bih svima ovaj seminar jer je jako lepo iskustvo i svako bi trebao naučiti da sam pravi izbore i da je sam kovač svoje sudbine, da mu niko ali niko neće pomoći sve dok on sebi ne pomogne i krene korak po korak …pored toga upoznaće divne ljude i osećaće se kao kod svoje kuće, ali upravo tako ❣️❣️❣️”
– Mirjana, Beograd

 

Najviše mi se svidjelo, što je bio “jednostavan”. Nismo samo bili posmatrači tog seminara, već si nas uključila. Bili smo dio svega. Ta ljubav i pozitivna energija mi je jako bila posebna. Meni je seminar pomogao, da “opet” osvijestim da sam vrijedna i dovoljno dobra, ovakva kakva jesam. I da ne želim više igrati tu ulogu žrtve svog života. Želim nešto promijeniti. Vidjela sam toliko “savršenih” dizajnerica, koje ne izgledaju savršeno, ali za mene su savršene bile, onakve kakve jesu. Spoznala sam koliko zaista loše mislim o sebi, i da činim sebi veliku nepravdu ako se nastavim ovako kritično ponašati prema sebi. Sabotiram sebe samu. Seminar je bio pun ljubavi, i želim ti se od srca zahvaliti na tome ❤️ Ko tebe prati i od tebe uči dobije uputnicu ka ljepšem i lakšem životu. Kako se s nositi sa problemima i kako naučiti izaći iz toga i uživati u životu.”
– Emina, Švicarska

 

Bilo je prelijepo, emocionalno, tužno, veselo, sadržajno… Pomogao mi je da shvatim koliko je bitno da živim u sadašnjem trenutku. Da shvatim i prihvatim da sam srećna, zadovoljna i da je moj život prelijep, ispunjen. Da uživam u svakom momentu. Da shvatim koliko je bitno da živim u sadašnjem trenutku. Najviše mi se svidjela jednostavnost svega što si mi predstavila. Preporučila bih seminar svima zato što stvarno koristi.”
– Jelena, Beograd

 

Hvala ti što si mi omogućila da me dodirne toplina tako prekrasne grupe žena. Potvrdila sam si ponovo da je bol i tuga koju svaka od nas ima (ili je imala) u sebi puno manja kad ju podijelimo. Da je donošenje odluke da ću promijeniti uzorke po kojima živim puno lakše ako to izgovorim glasno pred osobama koje su slične meni i ja njima. Bilo mi pravo zadovoljstvo biti okružena ljubavlju i razumijevanjem. Hvala svim Dizajnericama. Vjerujem da ćemo se sresti opet. Već sam preporučila ovaj seminar! Zašto: jer želim da sve moje prijateljice, poznanice, kolegice i susjede dobiju mogućnost da se promijene na bolje i da budu sretne i zadovoljne u svojim životima.”
– Ljiljana, Zagreb

 

Pregršt tople energije, prihvaćenost, ljubav.  Seminar mi je pomogao da sam se u nekoliko navrata “izazvala” (kako ti kažeš), samim time što sam dosla na seminar (uz negodovanje supruga), što sam pričala na bini, a vjerujem da je to tek početak i da ću kroz vrijeme osjetit i učiniti promjene da sama sebi pomognem (što dosad nisam). Najviše mi se svidjela opuštenost, osjećaj da smo svi prijatelji godinama. Otvorenost i direktnost😊
Apsolutno ću preporučiti svima, ne znam da li bih to mogla riječima opisati ali ljudi će vidjeti moje promjene i ushićenost, pa će se zanimati. Dogovarala sam sa svojom sestrom da ide sa mnom, međutim nije uspjela dobit slobodno, ali vjerujem da će biti na idućem seminaru. Ona je presretna zbog mene, jer zna koliko mi to znači.”
– Valentina, Zagreb

 

Utisci su odlični. Uspela si da stvoriš atmosferu opuštenosti, prisnosti i u isto vreme emocije na visokom nivou. To je fantastičan spoj u situaciji kada smo se svi različitih godina starosti i zanimanja prvi put uživo sreli i delili jednu jedinu misao. To je tvoja zasluga i veliki uspeh, a mi smo bile bezrezervno otvorenog uma za tebe! Ne znam da li si ti nas tako osetila? Da, otkako sam te otkrila puno si mi pomogla da sebe vratim sebi, jer sam Dušicu usput malo izgubila. Znaš kada život ispred tebe napravi više puteva koje ne biraš, nego moraš sve da ih pređes, dešava se da izgubiš svoj glavni put. Srećom uspešno sam savladala te pute i vratila na moj glavni, ali sam osetila da se ne snalazim. A pošto ja nisam od onih NJA tražila sam rešenje i Ti mi nesebično pružaš rešenja. Hvala Ti od srca ❤ Seminar – živa reč, oči u oči je nezamenjivo! Draga Marijana sve mi se svidelo! Noćas sam počela da čitam tvoju knjigu i kad je usvojim da bude moj način života, verujem da ćemo se još blisko družiti!
Preporučila bih ovaj seminar naročito mladima, i devojkama i mladićima, njihovim roditeljima, jer su mnogo nesrećni i zato destruktivni, a Ti imaš nenametljivu sposobnost i želju da ih naučiš da zavole sebe, budu bolja verzija sebe i time oplemene ovaj život koji je fantastičan i mnogo zanimljiv. Za razliku od drugih na ovim prostorima, bez mistifikacija, euforične napadnosti učiš nas istočnjačkom jednostavnom pristupu sretnom životu.”
– Dušica, Beograd

 

Moja želja i moj cilj je bio upravo ovaj seminar i moj san, moja vizija kako si mi rekla. Zahvalna sam na svakom trenutku koji se dogodio, toliko toga je ostavilo na mene veliki dojam, ali ja znam da ti pažljivo vodiš računa o svemu, ti si ta koja nas je odabrala i donela odluku da sa nama bezuslovno podeliš ljubav, znanje, iskustvo. Hvala ti. Osećala sam se kao na druženju sa najboljim prijateljicama gde si onakva kakva jesi, gde i ćutanje daje odgovore, jer osetiš ljubav. Jučer sam napisala na papiriću da ću biti 50% odgovornija i jutros uz kaficu čitam tvoju knjigu i šta odmah dobijem – odgovor nisi 50% žena nego 100%. Znači da još više treba da radim na sebi, ali zato je tu moja nova biblija “Tajna mog životnog dizajna”. Svako ovo treba da doživi, onaj ko poželi i odluči da uradi nešto za SEBE!”
– Vidosava, Beograd

 

Utisci su pozitivni, Marijana ti si draga osoba, zadovoljna sam celim seminarom. Najviše mi se svidelo kada smo radili vežbe meditacije. Preporučila bih svakako ovaj seminar zbog pozitivnog utiska, zbog energije i zbog meditacije koja može mnogima da pomogne.”
– Ivana, Kumanovo

 

Pomogao mi je da potvrdim svoj put preobražaja..Sve što si izlagala kao i sam način priče je veoma koristan za ljude da žive život punim plućima i na pravi božiji način…da budu srećni. Naravno da ću preporučiti, to i činim…samo što većina ljudi ima averziju…kao što si i sama rekla taj put promene boli i nije lak i malo je njih koji bez ozbiljnih problema krenu tim putem…ja ću i dalje pričati tj. preporučiti seminar :)”
– Marijana, Beograd

 

Otvorio mi je oči. Shvatila sam da nosim traume iz djetinstva i rane mladosti…razumjela sam da moram oprostiti mnogim ljudima, najprije ocu, da bih mogla dalje…i mogu. Svjedočila sam ljubavi čistoj i emociji, i vidjela da nisam sama. I da smo mnogo hrabre i jake. Seminar bih stavila pod obavezno i uvela u školu, predmet ličnoj razvoja.”
– Olja, Doboj

 

Moj sveukupan dojam o seminaru je pozitivan. Najveći utsak mi je ostavio sam ulazak u salu i susret sa Tvojom knjigom, zahvalnicom i prvi listovi knjige, a zatim Tvoj ulazak. Htela sam se ugušiti u suzama. Kako mi je seminar pomogao, to ću tek da vidim 😃 Najviše mi se svideo vaš zajednički timski rad. Preporučila bih seminar. I već jesam. Svojoj sestri.”
– Adrijana, Koceljeva

 

Veoma sam zadovoljna i srećna jer sam te upoznala kao i ostale meditatorice. Imala sam utisak kao da se dugo znamo. Osećaj sigurnosti jer svi se spotičemo o iste kamenčiće. Najviše mi se dopalo to što smo se još više povezale međusobno. Hvala puno na odličnoj organizaciji i gostoprimstvu. Još sam sigurnija i čvršća u otkrivanju tajne u sebi. Naravno, s velikim oduševljenjem ću preporučiti tvoj seminar zato što je sve autentično kao i u tvojim videima.”
– Maja, Beograd

 

Kao prvo Marijana ti si mi se svidjela svojom mirnoćom , jednostavnošću i sve nam nekako tako jednostavno objasniš da su neke stvari automatski mnogo jednostavnije. Vidjela sam da nisam jedina koja ima neke unutrašnje dileme i to mi je je dosta pomoglo. Preporučila bih seminar baš zbog tebe koja si jednostavna, iskrena i mnogo toga svako može da nauči na lak način.”
– Asja, Beograd

 

Prvo uživo iskustvo duhovnog prosvetljenja. Spoznala sam još emocija na kojima treba da poradim. Tvoj pristup nama, ovom seminaru. Tvoja ustrajalost, fokus da se osvrnemo na ono unutrašnje JA i da lično i zasebno poradimo na sebi sami. Preporučila bih ovaj seminar ljudima dobre volje i hrabrosti, da se otvore prema sebi i ispočetka kreiraju svoj život. JER NIKADA NIJE KASNO.”
– Marija, Šabac

 

Utisak je takav da mi je žao što te nisam ranije upoznala. Mnogo sam čitala literature o psihologiji i tu za mene nema ništa novo. SAD vidim šta mi treba. Osjećaj da se meni neko obraća i želim da te pratim.”
– Hatidža, Loznica

 

Utisak u smislu organizacije, samog njegovog toka, kao i njegovog sadržaja a uzimajući u obzir možda i ne tako malu stvar da je prvi, svako POŠTOVANJE I ČAST, i veliko divljenje za ovako nešto! Osmišljen je tako da meni lično govori mnogo o tebi. Seminar je pomogao tako što je primena odmah usledila (kasnije čitanje beleški, koje sam pomno pisala 🙂 Svidela mi se hrana 🙂 Ha ha ha ha! Ti, Marijana! Znanje tvoje i prenošenje istog. Seminar mi je pomogao sa konkretnim idejom šta raditi tj. kako misliti i delovati. Preporučit ću ovaj seminar svima koje znam. Videće iz mog primera! Dela i rezultati. Zbog mira ljubavi i one čiste svesti, autentičnosti, zahvalnosti, snage i moći koju svi imamo u sebi i kojoj treba da se vratimo. Neki to urade sa tobom 🙂 Što da ne i ostali :)”
– Vida, Zemun

 

Spoznala sam iz ovog ugla da za sve nedovršene stvari, moram lično uložiti više odnosno maksimum ili 100 posto snage da ih konačno završim. Otključala sam svoju tajnu, probudila želju i smogla snagu da uđem u novi izazov i novi dan. Seminar je tako dobro koncipiran, da bez obzira što traje ceo dan, ne crpi nego daje energiju i odvija se u spontanoj atmosferi, proces spoznaje odnosno učenja i usvajanja novih pogleda, tehnika i mogućnosti. Od svega bih naglasila tu spontanost. Hvala ti draga Marijana za ovakav način interpretacije snage koju nosimo u sebi! Srdačno preporučujem ovaj seminar svima koji žele biti na putu promjene i održati koncept cjeloživotnog učenja. Na seminaru su prisutni ljudi svih generacija od “7-77″ kako se to kaže. Svako je otkrio nešto novo i otišao zadovoljan i nasmejana lica😊”
– Ljubica, Zvornik

 

1. Predivnoooo. Predivnoooo. Predivnoooo ! 2. Mnogo mi je pomogao, još više sam svjesnija…3. TI DIVNA MARIJANA I NAČIN NA KOJI SVOJE ZNANJE PRENOSIŠ NA NAS🙏🏻❤️ toliko jednostavno, s toliko ljubavi i emocija. Preporučila bi ovaj seminar u svakom slučaju i već jesam:) zato što je jedinstven i poseban i jakoo, jakoo poučan.”
– Abaza, Švicarska

 

Novo i jako pozitivno iskustvo…najviše me je dojmila pozitivna atmosfera, iskrenost i toplina ljudi. Svakako bih preporučila seminar i drugima jer mogu puno naučiti o samima sebi i kako utjecati na okolnosti koje ti se događaju u životu.”
– Lidija, Zagreb

 

Bilo je jako lepo družiti se sa Vama, sve mi se jako dopalo, vidi se da sve što radite radite iz ljubavi jer dajete celu sebe. Imate istančan način da pojednostavite tako ni malo jednostavnu temu i sa lakoćom da je prenesete drugom. Ni u jednom trenutku se nisam pokajala što sam bila na Vašem seminaru. Sva moja očekivanja su se ispunila. Jako je lepo provoditi vreme sa Vama. Od srca bih preporučila svakome ovaj seminar jer je vrlo bitno u životu upoznati sebe i načine kako usporiti tempo ovog života i mogućnost kako sve možemo sebi život sa malo truda da ulepšamo i oslobodimo se svega negativnog, da zavolimo sebe i druge.”
– Mirjana, Beograd

 

Još uvek mi se slažu utisci. Sve mi se dopalo: od načina prezentovanja, atmosfere, dragih ženica koje su isijavale pozitivnu energiju. Pomogao mi je što sam odmah počela da primenjujem tehniku sada i ovde [zahvalnost inače radim svakog jutra, dok se vozim busem…] i deluje 🙂 Preporučila bih svima seminar, što već i radim 🙂 Razlog da bi se bolje osećali, da bi postali svesni da sami kreiraju svoj život, da bi živeli u sadašnjem trenutku.”
– Ružica, Beograd

 

Još uvek ne mogu da kažem koliko mi je pomogao, jer je kratak rok od završetka seminara do ovih odgovora. Jedno znam da mi je dao odgovor za kojim sam dugo tragala. Jednostavno sam ga od tebe čula, valjda sam bila spremna da ga čujem pa zato. Rado bih preporučila svima koji žele da nauče kako da budu u ljubavi sa sobom, ovo su vrlo bitni koraci i smernice za to.”
– Olivera, Zemun

 

Ovaj seminar je na mene ostavio zaista pozitivan utisak, uživala sam cijeli dan i bila ponosna na sebe što sam izašla iz zone konfora i odlučila se na ovaj korak. Cijeli dan je bio jako dobro osmišljen, nije bilo prenaporno, samo puno emocija i ugodno, tome je doprinio i divan prostor i naravno super organizacija. Svaka čast. Isto kao i ti ne funkcioniram dobro gladna i žedna, tako da je jako dobro što su bile 3 pauze i hvala puno na čašćenju i na tome što jesi, što sam te upoznala i što si me vratila na rad na sebi koji sam dugo zanemarila. Marijana ti si moj anđeo, hvala hvala hvala i tako sto puta. Preporučila bih svima seminar jer treba raditi na sebi cijeli život i jedino duhovnim radom na sebi možeš steći mir i smisao svega, jer život je tako jednostavan a mi ga kompliciramo. E i da ne zaboravim najviše mi se sviđa u tvom izlaganju što govoriš jednostavnim jezikom, razumljivim i ne kompliciraš. Mislim da nema veće blagodati nego da s ovim počneš još dok si mlad pa možeš napraviti toliko toga dobroga za sebe i svoju djecu i jednom zauvijek prekinut niz loših događaja i situacija. Svi smo doživjeli roditeljski odgoj, odnosno ja to zovem pripitomljavanje ali ipak možemo promjenit jednu te istu mapu i krenuti dalje u bolje sutra. Bravo Marijana, svaka čast i samo tako nastavi, uz tebe sam.”
– Milka, Zagreb

 

Utisak sa seminara je predivan! Za mene je ovo jedno totalno novo iskustvo koje do sada nisam doživela. Istina, bilo je dosta tužnih priča i suza u toku seminara ali opet gledam na to kako su ljudi uspeli da ojačaju svoj karakter i ličnost i kako se bore sa tim. Meditacija me dosta iznenadila. Misli su mi bežale sa fokusa ali sam se uspešno vraćala i na kraju mislim da sam veliki deo meditacije bila uspešna u istoj. Tek sada sam videla koliko meditiranje može čoveku da pomogne. Ono što je za mene poseban dojam jeste, to što sam ipak ustala i stala ispred svih tih ljudi. Znam da nisam rekla ništa toliko veliko mada možda i jesam jer se ne sećam u potpunosti sebe i izgovorenih reči. Ali ono što mi je ostalo u memoriji jeste aplauz i podrška svih prisutnih. Upoznala sam dve izuzetno divne osobe Tanju iz Beograda i Mariju iz Šabca koje su odavno meditatorke. Njihova toplina, smirenost i dokaz da su uspele sa meditiranjem je ostavilo pozitivan utisak da to i sama mogu. Što se tiče vas, vaša toplina i boja glasa mi je strašno prijala. DA! Naravno da ću seminar preporučiti! Danas na poslu u trenucima kada smo same prepričavam koleginici koju mnogo volim koliko mi je divno bilo. Seminar bih uvek preporučila jer toliko pozitivne energije na jednom mestu teško da može negde da se dobije. Vaš način priče, ubeđenja i snaga koju prenosite može samo pozitivno da utiče na druge!”
– Ivana, Beograd

 

Vrlo emotivno. Dopalo mi se što su svi mogli da kažu šta ih muči i svi su dobili odgovor. To je velika stvar. Da, preporučila bih svima, interesantan i koristan seminar. Vi ste sjajna voditeljica, tako prirodna i blaga. Dopada mi se što nema moranja nego dopuštanja.
– Violeta, Beograd”

 

Motivirao me da nastavim s radom na sebi. Sve je bilo predivno, ti si na mene ostavila najjači utisak. Preporučila bih svima ovaj seminar. Da osete tu energiju, da nauče da preuzmu odgovornost za svoj život.”
– Zdenka, Beograd

 

Otvorilo mi je još bolje oči da bih neke postupke jos bolje radila. Sve mi se svidjelo, super je sve bilo 😀 Bih, preporučila bih svima seminar, da bi se drugi osvijestili i pomogli sami sebi.”
– Alisa, Švicarska

 

Osećala sam se jako opušteno, a to je u velikoj meri tvoja zasluga jer ta spontanost i lakoća u izlaganju je zaista predivna. Ta ljubav i mir kojim zračiš, posvećenost svakoj osobi koja je tu bila prisutna, strpljenje, smeh…Sve su to lekcije koje sam ponela sa tvog seminara… Okružena predivnim ljudima otvorena srca, bez srama i stida da podele najintimnije detalje svoga života…Divna topla porodična atmosfera. Istina, ljubav, mir i jednostavnost su ključne reči kojima bih opisala ovaj seminar. Preporučit ću ga vrlo rado jer je ovo put koji je nenametljiv u eri buđenja. Put povratka sebi i samospoznaji. Najjednostavniji i veoma prihvatljiv način učenja o meditaciji (mindfulness) primenjiv na sam život kroz lakoću i jednostavnost življenja.”
– Tanja, Beograd

 

Ovo je iskustvo koje se ne može rečima opisati. Mnoštvo probuđenih emocija, ljubavi, smeha i suza na jednom mestu. Shvatila sam da sam divna, puna ljubavi i da jednostavno vredim samo zato što postojim i da ne moram da uradim ništa da bih bila vredna svoje ljubavi. Najviše mi se dopala spontanost samog seminara. Sve je teklo prirodno sa puno energije i ljubavi. Ovaj seminar bih preporučila i već preporučujem svima oko sebe. Ti si na jedinstven način u nama probudila emocije, i pokazala nam put ljubavi, mira i dobrote, a najbitnije put za povratak sebi.”
– Ana, Bečej

 

Draga Marijana, u cjelini gledajući seminar procjenjujem za sebe vrlo uspješnim. Odgovara mi tvoj način prezentacije. Lagan, smiren, nenametljiv, a poticajan.. Seminar me podsjetio na neke bitne stvari koje znam, ali ih ne prakticiram redovno, podigao je moj nivo energije i pozakao mi da s većim žarom nastavim svoj rad na sebi. Odličnim smatram to što uz seminar ima i knjiga koja mi je odmah “sjela” i u kojoj je zapravo obuhvaćeno sve ono o čemu se na seminaru radilo. Svakako je vrijedan priručnik za rad na sebi. Preporučila bih seminar svima koji teže osobnom razvoju, koji traže mir unutar sebe i sa samim sobom, svima kojima nedostaje samopouzdanja… Zašto? Zato jer potiče na razmišljanje o samom sebi i svojim najvećim i najdubljim vrijednostima.”
– Davorka, Zaprešić

 

Seminar je bio pun pozitivne energije, doduše nisam očekivala da ćemo toliko plakati što je i dobro. Meni je bio vrlo zanimljiv zbog dinamike i aktivnog učešća prisutnih. Seminar me je podstakao da više razmišljam o sadašnjem trenutku, što nije ni malo lako, jer misli stalno dolaze. Dobila sam upute za rad na sebi i osvešćivanje sebe, što me je oduvek interesovalo. Meni se sve dopalo od organizacije do zanimljivog vođenja seminara. Svakako, seminar bih preporučila svakom, jer imam utisak da ljudi jako malo rade na sebi a potreba za tim je sve veća.”
– Danica, Vrbas

 

Draga Marijana May, emocije su pokazale ono što reči ne bi mogle. Svaki trenutak ovog seminara je bio pun čarolije, energije i ljubavi. Hvala, hvala, hvala….što si nas spojila, podsetila koliko vredimo i koliko smo divne. Hvala na svemu što nesebično deliš sa nama. Hvala na ljubavi i podršci koju pružaš. Hvala divni andjele. 🙏🙏🙏❤️❤️”
– Ana, Bečej

 

Draga Marijana , na seminaru sam se osećala kao kod kuće među svojima. Shvatila sam da ljubav koja je u meni a koju su me sputavali da kao dete ispoljim moram ispoljiti da me ne bi ugušila. To sam shvatila na pozornici kada sam mogla toliko toga reći ali nisam mogla glasa da ispustim. Inače ceo seminar je bio divan. Ti si bila divna domaćica i učiteljica. Obuhvatila si sve što je i u blogu napisano i o meditaciji što smo učili, pomogla si nam da se suočimo sa strahom, svi su dobili mogućnost da se ispolje i kažu svoju priču i svoja iskustva. Zaista mi se sve dopalo i sve divne duše koje nose toliko ljubavi u sebi ali i snage da se zauzmu za sebe. Svakako od srca preporučujem seminar i već sam preporučila, čak i svojim prijateljicama. Zato što Ti zaista poseduješ i znanje i imaš lična iskustva o meditaciji i životu uopšte. Ali pre svega zato što si predivna i iskrena, zato što Ti je važan kvalitet a ne kvantitet, i zato što Ti je zaista stalo da i drugi budu jaki i hrabri. Da spoznaju ko su i što su i da budu svoji i zauzmu se za sebe. Da spoznaju lepotu življenja u sadasnjem trenutku i da žive kvalitetan život u onome što trenutno imaju.”
– Olivera, Švedska

 

Seminar je bio sjajan u svakom smislu počevši od tebe, organizacije i energije svih prisutnih. Pomoglo mi je da još jednom potvrdim sebi da sam sebi najbitnija, da sve zavisi samo od mene same, da moram da radim na sebi, na svom samopouzdanju, da prihvatam stvari kakve jesu a da menjam sebe i da budem sada ovde. Da primenjujem sve one vežbe i postavljam sebi pitanja. Da meditiram tj. vežbam svoj um kako bih bila smirenija, produktivnija, koncetriranija… Teško mi je izdvojiti šta mi je bilo najbolje ali najviše mi se dopala vođena meditacija. Baš mi je prijalo da sa toliko ljudi na jednom mestu uradimo svi zajedno. Osećam se posebno jer sam prisustvovala takvom događaju i da si pored toga što deliš svoje iskustvo i ono što si naučila na svaki mogući način, što meni lično mnogo znači i trudim se da primenjujem, podelila nam i poklone. Toliko pažnje u jednom danu. Preporučila bih svakom seminar ko želi da radi na sebi i ko želi da se oslobodi stresa. Želim da ljudi shvate i uživaju u sadašnjem trenutku, da se više bave sobom, a manje tuđim životima i da budu smireniji.”
– Nataša, Beograd

 

Pozitivna energija, srdačnost, spontanost, opuštenost. Da treba vise da se okrenem sebi i da pronađem balans u sebi. Preporučit ću drugima seminar, da bi shvatili šta je bitno u životu.”
– Biljana. Beograd

 

Utisci su predivni. Ovako nesto nisam doživela. Toliko razumevanja i divne energije na jednom mestu. Dožla sam sama, a upoznala divne ljude, doživela jednu novu i nepoznatu emociju. Marijanina smirenost, predivne kifle i hrabri ljudi sa neverovatnim pričama su najlepši deo ovog seminara. Naravno da ću preporučiti seminar, trebaju se čuti ovakve priče na jednom mestu gde se ljudi otvore jer znaju da imaju podršku.”
– Gordana, Zrenjanin

 

Jako inspirativan i poučan seminar. Doneo mi veću sigurnost u sebe. Energija ljubavi! Već pričam naveliko o tome. Zbog tebe, zbog drugih učesnika.”
Katica, Beograd

 

Da donesem odluke za koje dosada nisam imala hrabrosti. Doživela sam preokret u razmišljanju i toliki naboj energije, osetila sam neku lakoću, kao da sebe bolje razumem..Hvala Marijana..Preporučit ću seminar naravno, jer toliko spontanosti, prirodnosti, opuštenosti, prelepih osećanja na jednom mestu je teško ostvariti, a vama je to uspelo..”
Gordana, Beograd

 

Seminar je bio pun pogodak, čista petica. Organizacija, odabir tema, atmosfera…baš sve. Seminar me je još više motivirao da izađem iz zone komfora, da s riječi prijeđem na djela, da produbim prijateljstva, da dobijem još više volje i za meditacijom… Najviše me dojmila “porodična atmosfera”, kao da se svi oduvijek poznajemo, kao da smo stalno zajedno, ljubav koja nas povezuje, zajednički cilj. Marijana, posebno mi se svidjela tvoja jednostavnost komuniciranja, način na koji prenosiš svoje znanje. Da, naravno da ću preporučiti seminar. Smatram da su seminari potrebni za duhovni razvoj svake osobe, a MOJ ŽIVOTNI DIZAJN ima i dušu i srce, nešto je posebno.”
– Jasmina, Austrija

 

Najveci utisak su mi ostavile te životne priče , žao mi je zbog svega što se dogodilo tim osobama, ali ja od tih priča sam malo ohladila moj nemir u duši sto ga imam duže vreme! Inače meditacija je bilo nesto novo za mene, dopalo mi se 🙂 Toplo bih preporučila seminar svakome. Čovek tu se napuni sa mnogo pozitivne energije , Vi draga Marijana dosta vešto i lepo motivišete ljude da počnu da vole sebe , da se steknu sa vise samopouzdanja , i da ako se hoće sve se može ! I zato sto Vaš seminar sadrži meditaciju!
– Snežana, Kumanovo

 

Odličan seminar, nabijen emocijama, srećom…potpuna posvećenost. Osvijestila sam sebe,svaki put iznova i sve više…izašla iz zone komfora. Toliko predivnih duša spojenih u jedno, bez očekivanja, a puno davanja… Sve više spoznajem snagu u sebi, zahvalnost, rast, odlucnost. Preporučila bih seminar naravno, osobama spremnim na promjenu,rad na sebi,vlastiti mir,vjeru u sebe…
– Gordana, Pula

 

Seminar je bio jedinstven pun dinamike,emocije. Pomoglo mi je da shvatim kako ići napred uz akciju, izlaziti iz zone komfora,oslobađati ono sto je u nama. Najviše mi se svidjelo posmatrati te kako si koncentrisana,posvećena, ovde i sada (mindful) i tako učiti od tebe.❤ Preporučujem ovaj seminar svima. Zato što si ti draga Marijana NAJBOLJA UČITELJICA!❤🙏
– Danijela, Beč

 

Draga Marijana, od srca ti hvala za ovako divan događaj koji si nam pripremila. Zaista, mogla bih samo pohvale pisati i pisati i pisati. Znaš i sama da je nama meditatoricama to bilo još posebnije jer smo se međusobno upoznale i hvala ti na novim prijateljstvima koja su se ostvarila tvojim posredstvom. Što se koncepta samog seminara tiče, naglasila bih savršenu organizaciju, trajanje modula, trajanje pauza, sadržaj pauza (njami) i naravno tvoje besprijekorno vodstvo, smirenost, ljubav, podršku. Jedina “zamjerka” je da je bilo prekratko 😉 Ono što je meni najviše pomoglo je tvoje rečenice: “Svaki dan iznova. Stalno se podsjećam.” Baš to jutro, putujući na seminar s izlaskom Sunca se u meni nešto probudilo, a tvoj seminar, posebno te dvije rečenice su mi to potvrdile. HVALA TI! <3 Jako mi se svidio tvoj način poticanja publike (nas) na sudjelovanje, odnosno prilika da već za vrijeme seminara možemo učiniti konkretan korak na svom putu rasta i samorazvoja. Svima bih preporučila sve što Ti radiš jer je istinski vrijedno, sadržajno i kvalitetno. Imaš taj jednostavan pristup, zračiš smirenošću i mudrošću koje s lakoćom prenosiš.
– Ines, Rijeka

 

Seminar mi je pomogao utoliko što sam osobno vidjela sve te divne osobe na jednom mjestu. U svakoj od njih vidjela sam i sebe. To su žene koje izvana odišu ljepotom i samouvjerenošću. Svaka dotjerana, odmjerena i posebna. A iznutra svaka tako ranjiva, plaha i povrijeđena. No, ipak, svojom odlukom da budemo na seminaru, sve smo sebi pokazale da smo spremne zauzeti se za sebe i ključ svoga srca i života ponovno uzeti u svoje ruke i ne nuditi ga svakome. Preporučila bih seminar i drugima da osjete kako je lijepo biti medju istomišljenicama kojete prihvaćaju iako nisi savršena. Takodjer smatram da je profesionalan i da je Marijana divna, topla žena puna znanja koje najednostavan način prenosi drugima.
– Marinela, Vukovar

 

Klikni ovdje da pogledaš cijeli album na Facebooku…

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.914137742074258.1073741831.493074534180583&type=1&l=915f587c16

Klikni ovdje da pogledaš cijeli album na Facebooku…

Mislim dakle komentiram:

* Koristeći ovu formu prihvaćaš i slažeš se sa uvjetima korištenja bloga MojŽivotniDizajn i policom privatnosti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

32 komentara

Marčela 03.10.2017. - 20:07

Draga Marijana, te slike su progovorile. Nije potrebno suvišnih rijeći, energija zrači iz samih slika. I znam, da je bilo Odlično, Predivno. Radujem se prvom terminu za slijedeči seminar. I još jednom, čestitam od srca! HVALA što sve to djeliš sa nama svima 🙂

Odgovori
Mirjana 03.10.2017. - 21:02

Znam i vidim po komentarima,po licima svih da je bilo predivno.Zeljno cekam neki drugi grad,drugi termin i iskreno se nadam da me tada nista nece spreciti da odem.S ljubavlju i postovanjem draga Marijana

Odgovori
Marijana May 30.10.2017. - 17:19

Draga Mirjana, upravo je tako bilo, predivno 🙂 Vidimo se na jednom od idućih seminara, radujem se tome. S ljubavlju i poštovanjem draga Mirjana <3

Odgovori
Marijana May 30.10.2017. - 17:18

Draga Marčela, hvala Ti 🙂 Vidimo se uskoro u Zagrebu <3

Odgovori
Verica 03.10.2017. - 20:51

Draga Marijana, čitajući komentare o seminaru vidim da je zaista uspio. Žao mi je što nisam mogla prisustvovati.Nadam se da će jednom biti negdje gdje je meni bliže. Željela bih ti zahvaliti za tvoje savjete koji mi zaista otvaraju oči za ono što je važno u životu te kako se trebamo ponašati prema sebi, a i drugima. Dotaknu te u dušu i ispune energijom koja te pokreće da ideš dalje. Puno hvala!

Odgovori
Marijana May 30.10.2017. - 17:21

Draga Verice, iskreno se nadam da ćemo se susresti u mjestu koje je bliže tebi. Hvala puno na lijepim riječima i jako mi je drago što Ti moj rad otvara oči i pomaže da mijenjanjem sebe mijenjaš i svoj svijet. Šaljem Ti veliki zagrljaj <3

Odgovori
Željka 03.10.2017. - 20:54

Draga Marijana,
osećam se kao da sam učestvovala na seminaru.Sve vreme sam u mislima bila sa vama, a kada sam videla slike shvatila sam da je bilo prelepo, kao što sam i mislila. Vidim da su svi uživali i da su presrećni. Hvala Ti od srca, zaista se puno, puno trudiš da podeliš sve sa nama. Veliko HVALA i sreća, zdravlje, mir i ljubav neka te uvek prate

Odgovori
Marijana May 30.10.2017. - 17:23

Draga Željka, hvala Ti puno na lijepim riječima i što si ovdje, te se iskreno nadam da ćemo se jednog dana družiti na seminaru. Želim Ti mir, ljubav, radost, zdravlje i život u obilju 🙂

Odgovori
Biljana 03.10.2017. - 22:43

Draga Marijana,

čitajući komentare učesnika seminara vidim da je bio veoma uspesan i da su dizajnerice presrećne.Nisam ni sumnjala.Nadam se uskoro novom seminaru i našem susretu.
Radujem se.

Odgovori
Marijana May 30.10.2017. - 17:23

Draga Biljana, bilo je predivno i također se nadam našem susretu i druženju. Šaljem Ti veliki zagrljaj 🙂

Odgovori
Melita 04.10.2017. - 7:30

Žao mi je što sam već odavno imala obvezu predavanja u Osijeku i skupa (Skupština sudskih vještaka) i nisam mogla doći u to vrijeme, a željela sam.
Slijedeći put organizirajte to u Zagrebu i vjerujem da bi odaziv bio fantastičan.

Odgovori
Marijana May 30.10.2017. - 17:24

Draga Melita, razumijem da si imala obaveze jer neki sastanci su neodgodivi. Nadam se da se vidimo na jednom od idućih seminara 🙂

Odgovori
Lana 04.10.2017. - 11:19

Draga Marijana,
čestitam na predivnom seminaru. Željno ga očekujem u Hrvatskoj.
Puno pozdrava,
Lana

Odgovori
Marijana May 30.10.2017. - 17:26

Draga Lana, hvala Ti puno i vidimo se na idućem seminaru 🙂

Odgovori
Maja 04.10.2017. - 16:21

Cestitam ti od srca na prvom seminaru.Drago mi je sto si ga odrzala.Nadam se da cu nekom drugom prilikom biti na nekom od tvojih seminara.Zelim ti da odrzis sto vise seminara.I naravno zelim ti sve najbolje u daljem radu i na sirenju pozitivne energije.Tako si mila, topla i fina. :*:*:*

Odgovori
Marijana May 30.10.2017. - 17:27

Draga Majo, to je bio tek prvi seminar, sada slijedi drugi a nagodinu tko zna koliko će ih biti, idemo polako i sigurno. Hvala što si ovdje, hvala na lijepim željama i riječima. Šaljem Ti veliki zagrljaj <3

Odgovori
Dijana 04.10.2017. - 18:08

Draga Marijana, čestitke od srca na uspješnom seminaru. Nadam se da ću na slijedećem biti sa vama.
S ljubavlju i poštovanjem

Odgovori
Marijana May 30.10.2017. - 17:29

Draga Dijana, hvala Ti 🙂 Nadam se da se vidimo na jednom od idućih seminara. Veliki zagrljaj 🙂

Odgovori
Valentina 04.10.2017. - 19:07

Vidim da su svi zadovoljni kako i nebi u današnjem vremenu i svetu u kojem zivimo potrebno je da nas nesto digne a to vama polazi za rukom sama boja glasa je dovoljna a upustiti seu slusanje i cilj cemu ono vodi efekat mora biti pozitivan i uspesan…. Cestitke od srca

Odgovori
Marijana May 30.10.2017. - 17:33

Draga Valentina, hvala puno na lijepim riječima i podršci, te se nadam da ćemo se jednog dana vidjeti na seminaru. Veliki zagrljaj 🙂

Odgovori
Mirjana 04.10.2017. - 22:17

Draga Marijana,čestitam Vam na održanom seminaru.Čitajući komentare osecalala sam se tako kao da sam i ja bila.Drago mi je što sam Vas otkrila…Vi plenite jednostavnošcu koja je za mene tako uzvišena,aVi znate da je predstavite.Čestitam Vam od srca na uspešnom seminaru i da ih bude još više.Pozdrav,Mirjana

Odgovori
Marijana May 30.10.2017. - 17:37

Draga Mirjana, hvala na divnom komplimentu, ništa nije ljepše i uzvišenije od jednostavnosti. Iskreno se nadam da ćemo se susresti na jednom od idućih seminara, a do tada šaljem jedan srdačan pozdrav i zagrljaj 🙂

Odgovori
Viktorija 04.10.2017. - 22:33

Draga Marijana,
Možda nisam bila u Beogradu 30.9. i žao mi je, ali mislima sam bila tamo i u srcu nosim svaku misao koju pročitam na blogu ili popratim na videu. Hvala puno na zrncima mudrosti koje dijeliš sa nama svaki dan :*
Pozdrav

Odgovori
Marijana May 30.10.2017. - 17:39

Jako lijepo rečeno draga Viktorija <3 Vjerujem da ćemo se jednog dana družiti na seminaru, gdje god i kad god. Veliki zagrljaj i hvala Ti 🙂

Odgovori
Bernardica 05.10.2017. - 0:09

Vidim da je bilo jako lijepo ,puno pozitivnih emocija i nadam se da ću i ja biti prisutna na nekom slijedećem seminaru .Hvala draga Marijana

Odgovori
Marijana May 30.10.2017. - 17:45

Draga Bernardice, i ja se nadam da ćemo se vidjeti na jednom od slijedećih seminara, a do tada Ti šaljem veliki zagrljaj <3

Odgovori
Marija Đ. 05.10.2017. - 10:36

Draga moja Marijana,
ovo je moj odgovor tebi iz srca koje ima poseban jezik,kako i sama kažeš,a to su osjećaji i emocije.Zahvalna sam ti što samnom dijeliš Ljubav,Radost,Mir,Uspjeh,Dobrotu iZajedništvo.Kad sam ugledala tvoj vedri lik na fotografiji,prelijepi osmijeh i ovlažene oči zbog pozitivnih emocija,bila sam jako sretna.Prvo zbog tebe,a onda i zbog žena koje su otključale Tajnu u Sebi,a i zbog nas koje nismo,
iz nekih razloga, mogle biti s vama. Osjetila sam da je sve prošlo onako kako je trebalo!Suze radosnice su pošle,a osmijeh mi nije silazio s lica.Pogotovo kad sam,čitajući
komentare i gledajući ozarena lica naših dizajnera,bila preplavljena osjećajima:Ljubavi,Radosti,Mira,Uspjeha,Dobrote i Zajedništva.Bila sam u pravu što sam mislila i mislim ovako kako je sve ispalo najbolje,što si ti zaslužna za svu tu pozitivnu energiju koju prenosiš na sve članove naše Zajednice.Ponosna sam što sam član ove tvoje družine koja ima srodne ,bliske poglede na život i predstavlja veliku snagu i pruža nadu u boljitak.
Veliko HVALA što postojiš i što si baš onakva kakvom te opisuju naše članice.Želim ti zdravlje ,mir i svako dobro!
S ljubavlju i poštovanjem,iskreno tvoja učenica i sljedbenica,Marija Đukić.

Odgovori
Marijana May 30.10.2017. - 17:50

Draga Marija, svaka tvoja riječ je u meni pobudila emocije. Osjetila sam mir, ljubav, sreću, radost, zahvalnost, nježnost i dobrotu, i zato Ti draga Marija hvala od srca <3 Vjerujem da ćemo se susresti, kad tad. Želim Ti mir, ljubav, radost, zdravlje i život u obilju, te naš susret <3 S ljubavlju i poštovanjem, Marijana

Odgovori
Irina 06.10.2017. - 15:20

Draga Marijana,
hvala ti što si mi poslala sve (slike i tekstove) o tom seminaru. Iz svega se može vidjeti da je uspjelo, i više od toga! Radiš čudesnu stvar, to je tvoja misija! Divna si, iznutra i izvana! U srcu si mi! Hvala ti!

Odgovori
Marijana May 30.10.2017. - 18:00

Hvala puno draga Irina <3 Vjerujem u naš susret. Hvala što si ovdje <3

Odgovori
Jelena 12.10.2017. - 11:53

Draga Marijana, prisustvovala sam mnogim seminarima na slicne teme i na svakom pronasla po nesto korisno za sebe….. Na tvom seminaru pored puno korisnih informacija, sadrzaja i poklona najvrednija stvar je sto si u nasa srca uselila mir i ljubav, neku carobnu energiju koja nije nestala kada je seminar zavrsen… nije trenutna vec vrlo jasna, temeljna i puna LJUBAVI. Hvala na svemu sto si nam dala tog dana svesna da davanjem ne gubis vec umnozavas, hvala sto si toliko divna jer ne mozes nam dati ono sto u sebi ne nosis….. hvala na ogromnoj kolicini LJUBAVI,BLAGOSTI,MIRA, RAZUMEVANJA ❤️❤️❤️❤️

Odgovori
Marijana May 30.10.2017. - 18:08

Draga i divna Jelena, ovo je jedan od najljepših komentara koje sam ikada vidjela na svom blogu. Hvala na iskrenosti, toplini, ljubavi i dobroti, i hvala na tvom predivnom osmijehu <3 Radujem se našem ponovnom susretu divna ženo <3 Šaljem Ti veliki zagrljaj <3

Odgovori

MOGLO BI TI SE SVIDJETI...

Posjetom i korištenjem bloga Moj Životni Dizajn pristajete na uporabu kolačića koji služe kako bi se poboljšalo vaše iskustvo pregledavanja i korištenja. U redu